Antena Meniu Search
x

E 85, drumul european al NERVILOR

E 85 s-a transformat azi în drumul european al nervilor. Disperaţi după ce, unii dintre ei şi-au petrecut ultimele 3 zile în maşinile bocnă, şoferii au cerut socoteală poliţiştilor.

Vezi și

Blocaţi între nămeţi, şoferii nu vor ceai, ci soluţii. Vor să ajungă la destinaţie.

Sunt blocaţi pe DN2, la ieşirea din Râmnicu Sărat, încă de sâmbătă. Disperaţi, unii dintre ei au străbătut, la picior, kilometri întregi, până la Buzău. S-au înfuriat după ce au observat că, de fapt, acolo se circulă.

Când n-au mai făcut faţă, poliţiştii au chemat mascaţii.

Pe podul de la Mărăcineni, îngheţaţi şi obosiţi, şoferii s-au luat la ceartă cu poliţiştii, nemulţumiţi că doar localnicii aveau voie să meargă mai departe.

Blocat încă de vineri în nămeţi, un tânăr moldovean spune că a primit o mână de ajutor doar de la ceilalţi şoferi. Autorităţile, în schimb, l-ar fi amendat.

Între revoltă şi disperare, aceşti şoferi blocaţi la Lehliu au uitat că, de fapt, poliţia i-a tras pe dreapta pentru propria siguranţă.

De sâmbătă până azi la ora 14,30, circulaţia a fost deschisă doar maşinilor până în 3 tone şi jumătate.

Pe centura Focşaniului, cu ceaiul încălzit în gamele, jandarmii au încercat să ma. îndulcească aşteptarea oamenilor. În zadar.

În două zile autorităţile, dar şi şoferii ar trebui să înveţe lecţia nămeţilor. Miercuri se anunţă noi valuri de ninsoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » E 85, drumul european al NERVILOR