Antena Meniu Search
x

EXCLUSIV!!! E mai simplu sa supravietuiesti in jungla decat in traficul din Bucuresti!

E mai simplu sa supravietuiesti in jungla decat in traficul din Bucuresti! Mai ales, daca esti sofer incepator. Lamaia din geam iti aduce injuraturi si claxoane, chiar daca nu gresesti. Pana si instructorii de la scolile de soferi au ajuns la capatul rabdarilor.

Vezi și

Claxoane, injuraturi, flashuri. E cadoul pe care il primeste orice sofer incepator de la colegii de pe sosea. Nici macar semnul de atentionare, ca la volan este un incepator, nu-i indupleca pe ceilalti soferi.

Si nu degeaba se spune ca stazile bucurestene sunt spaima soferilor incepatori. Alex o stie cel mai bine. Mai are doar cateva sedinte si termina scoala de soferi. A invatat deja prea bine ca in traficul din capitala e nevoie de stapanire de sine si de foarte multa rabdare. “E practic imposibil sa inveti, avand in vedere ca nu ai nicio conditie: nu ti se acorda propritate, cand ar trebui ori ti se taie fata. Ma claxoneaza, ma injura, ma forteaza sa merg mai pe dreapta sau mai pe stanga”, spune baiatul.

Pana si instructorii de la scolile de soferi au ajuns la capatul rabdarii, asa ca s-au apucat sa puna pe masinile de scoala mesaje prin care-i roaga pe soferii cu experienta sa fie intelegatori. Dar, nici macar rugamintile scrise nu mai impresioneaza.

Claxonati sau nu, intr-un final, toti soferii ajung sa invete legile nescrise ale traficului bucurestean.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » EXCLUSIV!!! E mai simplu sa supravietuiesti in jungla decat in traficul din Bucuresti!