Antena Meniu Search
x

Eba și-a botezat băiatul

Traian Băsescu junior a fost creştinat astăzi, la biserica Sfântul Silvestru din Capitală. Îmbrăcat în marinar, micul Traian a fost vedetă. O vedetă somnoroasă

Vezi și

Traian Băsescu junior a fost creştinat astăzi, la biserica Sfântul Silvestru din Capitală. Îmbrăcat în marinar, micul Traian a fost vedetă. O vedetă somnoroasă

Naşi i-au fost chiar mătuşa, Ioana Băsescu, şi soţul ei. Deşi au schimbat în ultimul moment biserica, Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu spun că nimic nu le-a umbrit bucuria. Ar vrea chiar să repete evenimentul în viitorul apropiat. 

Cu tichie şi costum de marinar. Aşa şi-a făcut prima apariţie în public micul Traian Băsescu. Din braţele mamei sale a ajuns rapid în ale bunicului. Somnoros, dar gata de primul moment important din viaţa lui: botezul.

Evenimentul trebuia, iniţial, să aibă loc la biserica Sfântul Spiridon cel nou, locul în care s-au cununat Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu şi a fost botezată fetiţa cea mare. Încă de la prânz locul a fost împânzit cu agenţi de pază. Totuşi, când au dat cu ochii de camerele de filmat, părinţii s-au răzgândit. Au preferat să meargă la biserica Sfândul Silvestru, unde s-a cununat Ioana Băsescu.

La biserică, Elena Băsescu a coborât dintr-o maşină albă de teren, alături de soţul ei şi de fiică, Sofia Anais. Eba a ales o rochie înflorată, creaţie Dolce&Gabbana, din noua colecţie de primăvară. A purtat părul desfăcut şi flori la tâmple. S-a asortat cu fiica ei, care a purtat o rochie din aceeaşi colecţie.

Ultimii care şi-au făcut apariţia au fost Traian Băsescu şi soţia sa, Maria, îmbrăcată tot într-un costum înflorat. După ceremonia religioasă, Eba le-a făcut o mărturisire ziariştilor.

Petrecerea de botez va avea loc în această seară acasă la familia Băsescu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Eba și-a botezat băiatul