Antena Meniu Search
x

Echipa Observator, atacată în Călăraşi. Un tractorist a încercat să-i calce pe jurnaliştii care filmau uciderea porcilor din Dragalina (Video)

Situaţie incredibilă în judeţul Călăraşi. Echipa Observator care filma uciderea porcilor din Dragalina a fost atacată de un angajat al fermei unde are loc operaţiunea. Bărbatul a încercat să îi lovească pe colegii noştri cu un tractor.

Echipa Observator, atacată în Călăraşi. Un tractorist a încercat să-i calce pe jurnaliştii care filmau uciderea porcilor din Dragalina
Echipa Observator, atacată în Călăraşi. Un tractorist a încercat să-i calce pe jurnaliştii care filmau uciderea porcilor din Dragalina

Situaţie incredibilă în judeţul Călăraşi. Echipa Observator care filma uciderea porcilor din Dragalina a fost atacată de un angajat al fermei unde are loc operaţiunea.

Bărbatul a încercat să îi lovească pe colegii noştri cu un tractor.

În momentul în care jurnaliștii au încercat să filmeze, bărbatul care se afla în utilaj le-a spus că nu au voie să filmeze, iar apoi a încercat să dea cu tractorul peste operator.

Acesta a repetat de câteva ori manevrele periculoase, iar apoi s-a oprit într-un șanț.

După ce s-a calmat, omul a negat că ar fi vrut să le facă ceva jurnaliștilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Echipa Observator, atacată în Călăraşi. Un tractorist a încercat să-i calce pe jurnaliştii care filmau uciderea porcilor din Dragalina (Video)