Antena Meniu Search
x

"UITE CINE CITESTE": Editura Litera si-a deschis prima librarie

Povesti sau romane consacrate, carti de fictiune sau de istorie. Toate intr-un singur loc. Editura Litera si-a deschis prima librarie chiar in centrul Bucurestiului. Iubitorii de literatura, dar si novicii in ale cititului sunt asteptati sa se delecteze cu putina cultura.

Vezi și

Intr-o lume in care am uitat sa mai citim, iar internetul ne ghideaza viata, Editura Litera a avut curaj. Curajul sa puna pariu cu fiecare dintre noi. Impreuna cu personalitatile vietii culturale si sociale din Romania au dat startul unei campanii de constientizare si promovare a lecturii. Totul, chiar in incinta primei librarii a editurii. “Ideea noastra este sa defasuram o ampla campanie, care este in curs de altfel, o campanie de citit. Sa incurajam cititul”, a explicat Ilies Campeanu, redactorul-sef al Editurii Litera.

“Mi-am dat seama cat de profunde sunt povestile pentru copii. Ce judecati de valoare si cata educatie. E pacat sa nu citeasca si sa va spun de ce: nu poti trai intr-o viata, atatea experiente cate poti invata de la lectura”, a completat actrita Stela Popescu

De-a lungul zilei, oameni de cultura ai Romaniei au pasit pragul librariei si s-au relaxat citind o carte, alaturi de alti iubitori de lectura sau de simpli vizitatori.

Libraria este deschisa de luni pana duminica de la ora 10.00 pana la ora 22.00. Iar cititorii au posibilitatea de a alege dintr-o paleta larga. Carti pentru copii si tineret, dictionare, enciclopedii dar si carti practice. Simona Gherghe, Anca Turcasiu, Aurelian Temisan, Tora Vasilescu, Monica Davidescu si multi altii s-au alaturat campaniei "Uite cine citeste".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » "UITE CINE CITESTE": Editura Litera si-a deschis prima librarie