Antena Meniu Search
x

Educatoare, acuzată că a bătut un copil

O educatoare de la un Centrul de plasament din Iaşi este acuzată că a lovit un copil până l-a învineţit. Băiatul are 14 ani şi suferă de retard

Vezi și

O educatoare de la un Centrul de plasament din Iaşi este acuzată că a lovit un copil până l-a învineţit. Băiatul are 14 ani şi suferă de retard

Protecţia Copilului a demarat o anchetă după ce a fost sesizată de conducerea Centrului de Plasament în care se află copilul, adică chiar de superiorii educatoarei. La schimbul de tură, unul dintre angajaţi ar fi sesizat că băiatul are vânătăi pe picioare.

De altfel, băiatul le-ar fi arătat şi altor copii urmele bătăii şi aceştia ar fi povestit despre ele superiorilor femeii. Motivul bătăii ar fi fost faptul că băiatul făcuse pipi pe el. Băiatul are 14 ani, dar suferă de retard şi tuberculoză osoasă, iar educatorii sunt obligaţi să sesizeze orice altă problemă de sănătate apărută.

Educatoarea ar fi recunoscut iniţial că l-a bătut, pentru ca apoi să susţină că băiatul s-ar fi lovit singur cu duşul. Dacă ancheta va demonstra că educatoarea a fost violentă, aceasta riscă să rămână fără loc de muncă. Băiatul mai are 3 fraţi, dintre care doar unul este crescut de familie, ceilalţi fiind daţi în grija statului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Educatoare, acuzată că a bătut un copil