Antena Meniu Search
x

El a murit, bătăuşii care l-au ţintuit într-un scaun cu rotile sunt liberi după un an după gratii

I-au frânt trupul în bătaie, în noaptea banchetului. L-au condamnat la ani de suferinţă şi, în cele din urmă, la moarte. Miluţ, tânărul paralizat după ce a fost bătut crunt de colegi a închis ochii pentru totdeauna.

Vezi și

 S-a stins după patru ani de chinuri, în care nu a scos un cuvânt şi nu a făcut un singur pas. Bătăuşii lui au stat doar un an după gratii. În timp ce Miluţ îşi privea tăcut şi neputincios căruciorul cu rotile, agresorii dansau pe muzică ţigănească şi jucau fotbal.

Destinului nu i-a fost milă de Miluţ. I-a scos în cale o gaşcă de bătăuşi care l-au condamnat, cu pumnii, la suferinţă, tăcere şi neclintire. S-a stins apoi, încetul cu încetul, sub privirele părinţilor neputincioşi.

Acum patru ani, Miluţ era un tânăr absolvent de liceu. Avea 18 ani. Avea planuri şi speranţe. Să vindece suflete. Sau măcar să le păzească.

În noaptea banchetului, totul s-a năruit. Într-o benzinărie, câţiva colegi i-au furat viitorul. L-au călcat în picioare şi nu s-au oprit până când victima lor n-a mai mişcat.

Miluţ a stat în comă săptămâni bune. Apoi s-a trezit, dar nu mai era acelaşi. Din scaunul cu rotile, într-o sală de tribunal, avea să-şi vadă din nou bătăuşii.

Regretul i-a scos de după gratii după un an. În timp ce Miluţ nu putea să îşi mişte nici măcar un deget, bătăuşii lui se pozau pe terenul de fotbal. Ei îşi filmau cu mândrie dansurile de la petreceri. În timp ce tânărul cu destinul frânt mai comunica doar cu ochii. Acum, i-a închis pentru totdeauna.

Mâine ar putea să vină să îi aprindă o lumânare la mormânt. Dacă se va dovedi că sfârşitul lui Miluţ are legătură cu loviturile crunte din noaptea blestemată, agresorii ar putea fi chemaţi din nou la judecată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » El a murit, bătăuşii care l-au ţintuit într-un scaun cu rotile sunt liberi după un an după gratii