Antena Meniu Search
x

Elafonisi, una dintre cele mai frumoase plaje ale Europei

Luna iunie a fost mai mult decat ploioasa, doar o singura sapamana am putut spune ca a imbiat turistii la vacanta. Pentru ca nu mai vreau surprize am zis sa mergem intr-un loc unde singurul cuvant de ordine este caldura, adica in Creta.

Vezi și

Elafonisi este una dintre cele mai frumoase plaje ale Europei. Plaja din Grecia are o mare problema. Frumusetea locului o face dorita de toata lumea. Adica aici este aglomerat mereu, chiar si lunea la orele 9, 15 sau 18. Este foarte greu sa gasesti un loc liber pe plaja si oricum soarele te obliga sa inchiriezi un sezlong cu umbrela cu sapte euro pe zi.

Mancarea de pe plaja loc nu e grozava, nu ca la noi, asa ca e bine sa vii de acasa cu sandwich-uri. Desi Marea Mediterana e de jur imprejur, grecii au multe bariere de nisip si asta insamna ca se poate merge pana departe in apa fara sa-ti treaca de genunchi.

Dar dupa ce treci de bariere este cel mai potrivit loc pentru scuba diving. Elafonisi este situata pe o mica insulita in sud-vestul Cretei, nu pe tarmurile Cretei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Elafonisi, una dintre cele mai frumoase plaje ale Europei