Antena Meniu Search
x

Elemente misterioase în dosarul asasinatului de la Oradea dau bătăi de cap anchetatorilor. Anunțul care urmează să fie făcut

Moartea asasinului Hladii ar fi fost provocată de rănile foarte grave suferite ca urmare a căderii lui de la etajul patru,  Adrian Hladii fracturându-și coloana la impactul cu solul și suferind numeroase leziuni interne.

Elemente misterioase în dosarul asasinatului de la Oradea dau bătăi de cap anchetatorilor. Anunțul care urmează să fie făcut

Moartea asasinului Hladii ar fi fost provocată de rănile foarte grave suferite ca urmare a căderii lui de la etajul patru,  Adrian Hladii fracturându-și coloana la impactul cu solul și suferind numeroase leziuni interne, spun surse apropiate anchetei.

Totuși, medicii legişti au concluzionat că nu s-a găsit urme de împuşcare în corpul interlopului, acesta nefiind rănit, așa cum se anunțase anterior. Acum, anchetatorii iau în calcul posibilitatea ca urmele de sânge lăsate de Adrian Hladii de o parte și de alta a Crișului să fi avut altă proveniență.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, în palma stângă a criminalului ar fi fost identificate nişte leziuni sau zgârieturi care ar putea justifica prezența sângelui lui Hladii la locul în care a fost găsit cadavrul tinerei asasinate, însă legiștii nu au stabilit încă foarte clar toate detaliile. 

O conferință de presă urmează să fie anunțată în zilele următoare, în cadrul căreia toate aceste nelămuriri vor fi elucidate de procurorii și polițiștii care s-au ocupat de caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Elemente misterioase în dosarul asasinatului de la Oradea dau bătăi de cap anchetatorilor. Anunțul care urmează să fie făcut