Antena Meniu Search
x

Elena, tanara ucisa de iubitul ei politist, a salvat trei vieti

Viata nu se masoara in numarul de respiratii pe minut, ci in momente care iti taie respiratia. Pe un obraz curg lacrimi de durere, pe celalalt, de recunostinta. Elena, tanara ucisa de iubitul ei, a ajuns acasa in sicriu. Nu inainte de a imparti viata.

Vezi și

Organele ei au ajuns la oameni in nevoie. Trei inimi bat acum pentru trei oameni condamnati la moarte lenta. La numai 23 de ani, Elena va fi mireasa in ceruri. Si inger pentru cei pe care i-a salvat.

Ne-a redat o sansa la viata! Ne rugam pentru fata asta si pentru familie, le multumim din tot sufletul!”, spune Alexandru Grigore, unul din oamenii salvati de Elena.

Le multumesc din tot sufletul in numele meu, al familiei, al copilului meu”, spune si Daniela Militaru, recunoscatoare pentru ca familia Elenei a decis sa ii doneze organele si, ca urmare, ea  poate trai.

 E un gest extraordinar. Mi-a trimis-o Dumnezeu”, spune Mirela, a treia persoana care a primit o noua sansa la viata datorita Elenei.

Dumnezeu a pus in balanta iubirea si moartea. Durerea si speranta. A chemat-o pe Elena la ceruri, dar a suflat mangaiere peste sufletele parintilor. Si viata peste trei destine frante.

 Daca ea avea un vis, sa fie fericita, si nu si l-a putut indeplini, ma rog la Dumnezeu, ca acei oameni care au primit ce au primit de la fata mea sa traiasca in deplina fericire”, spune, indurerat, tatal Elenei.

De pe trei paturi de spital, trei rugaciuni se inalta la ceruri pentru sufletul Elenei. Trei oameni ii datoreaza viata. Si fericirea pe care ea n-a mai trait-o. Elena a iubit cu putere, a visat nemasurat, a invatat, a indraznit si a sperat. Si, mai presus de toate, a daruit. Chiar si dincolo de moarte.

Unul dintre rinichi a ajuns la Daniela. L-a primit dupa 10 ani de chinuri.

Elena i-a salvat viata si Mirelei. De noua ani astepta un ficat. Cu sufletul strans, sotul ei a asteptat sase ore sa iasa din operatie. Datorita Elenei, dragostea lor merge mai departe. O dragoste emotionanta, in care au impartit totul. Inclusiv suferinta, pentru ca sotul i-a donat unul din rinichii sai in urma cu mai multi ani.

Cel de-al doilea rinichi al Elenei a ajuns la Alexandru Grigore. De sase luni facea dializa, iar ieri chinul s-a sfarsit. “Noaptea am fost sunat. Am crezut ca e o gluma”, spune el, inca uimit.

A aflat ca va primi o sansa la viata, la aceeasi ora cand Elena pasea spre moarte. A fost condamnata sa moara din dragoste. I-a despartit etnia, pe care mama barbatului n-a putut sa o accepte.

“Nu suntem niste oameni egoisti. Suntem tigani, dar avem suflet pentru toata lumea”, spune tatal Elenei.

Nu conteaza ce esti. Ca esti rom, ca esti turc. daca ai suflet mare suflet bun, sa daruiesti”, este de parere Alexandru Grigore, care ii datoreaza viata Elenei. O lectie invatata prea tarziu de parintii politistului care a trimis-o pe Elena in mormant. O lectie predata de un parinte distrus, care a gasit puterea sa imparta ultimele farame de viata ale copilului sau.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Elena, tanara ucisa de iubitul ei politist, a salvat trei vieti