Antena Meniu Search
x

Elena Udrea a plecat in strainatate imediat dupa divort

Elena Udrea si Dorin Cocos au divortat dupa 10 ani de casnicie. Ar putea fi numit divortul anului. Mai ales ca e vorba de un personaj politic, nu monden. Udrea a luat calea strainatatii pentru ca are nevoie de aer. Asa le-a spus apropiatilor.

Vezi și

Umbla vorba ca burlacul Catalin Chereches, primarul din Baia Mare, ar fi luat locul lui Cocos in inima Elenei. Tanarul primar jura ca n-a luat locul nimanui: „Sigur nu. Am dansat cu foarte multe doamne si domnisoara si asa se va intampla si de acum inainte”.

Ca o fi sau nu cavalerul Catalin Chereches, Udrea si Cocos si-au spus "adio" pe hartie, la notar. Tot acolo au impartit si averea.

Cuplul Udrea-Cocos detine o vila de aproape 170 de metri ptrati in Pipera. Si terenul aferent este generos, aproape 240 de mp. Doar ca in casa de aici nu locuieste nimeni. Elena Udrea prefera sa stea in buricul Capitalei.

Elena Udrea are trecute in declaratia de avere sapte terenuri in Bucuresti si Ilfov, trei locuinte, doua masini, conturi de peste 1,5 milioane de lei si actiuni de aproape 500.000 de euro. Nici la capitolul accesorii nu sta rau. Deputatul PDL are bijuterii in valoare de 50.000 de euro. Au impartit totul repede si in tacere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Elena Udrea a plecat in strainatate imediat dupa divort