Antena Meniu Search
x

Elena Udrea, prizonieră în apartamentul de lux

După o săptămână în Arestul Central, Elena Udrea s-a întors acasă. Teoretic, e prizonieră în apartamentul de lux de la marginea Bucureştilor

Vezi și

După o săptămână în Arestul Central, Elena Udrea s-a întors acasă. Teoretic, e prizonieră în apartamentul de lux de la marginea Bucureştilor

Judecătorii i-au interzis să vorbească cu fostul soţ, Dorin Cocoş, cu prietena avocată Ana Maria Topoliceanu şi cu Dinu Pescariu, cel care a denunţat-o. În rest, Elena Udrea se poate bucura de compania apropiaţilor şi de intimitatea locuinţei din cartierul exclusivist.

Elena Udrea a ieşit zâmbind din închisoare dar nu e un om liber. Judecătorii au plasat-o în arest la domiciliu.

"ACASĂ" pentru Elena Udrea reprezintă un apartament închiriat într-un complex de lux la marginea Capitalei. Unde chiria pentru cea mai ieftină locuinţă costă aproape 2000 de euro lunar. Cel mai scump penthouse poate fi închiriat cu peste 7.000 de euro lunar. În schimb, pentru întreţinerea ei în închisoare, statul plătea 2400 de lei lunar.

Pe terenul de fotbal de la Arena Naţională ar încăpea aproape 600 de celule de dimensiunea celei pe care Elena Udrea a împărţit-o în arestul capitalei cu două colege. Comparativ, în complexul rezidenţial în care locuieşte, cel mai mic apartament măsoara de zece ori mai mult cât o celulă iar cel mai mare penthouse cât 60 de celule.

Udrea n-are voie să treacă pragul apartamentului de lux fără să anunţe poliţia.

Imaginea Elenei Udrea încătuşată şi flancată de poliţişti i-a impresionat pe colegii ei din Parlament. Mai ales când au auzit cum arată celulele din Arestul Central.

A doua zi după ce a fost arestată preventiv, Elena Udrea a făcut cerere să renoveze pe banii ei celula în care stătea la Poliţia Capitalei. Oficial, cererea Elenei Udrea nu a fost acceptată. Neoficial, la Arestul Central ar fi început să se văruiască în zona de acces.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Elena Udrea, prizonieră în apartamentul de lux