Antena Meniu Search
x

Elena Udrea şi-a întâlnit fostul soţ la Înalta Curte

La doi ani de la divorţul de Elena Udrea, Dorin Cocoş se pregăteşte de o altă despărţire. Mult mai tânăra lui soţie, o fostă stewardesă basarabeancă, ar vrea să divorţeze, însă milionarul eliberat sub control judiciar ar refuza să o lase liberă

Vezi și

La doi ani de la divorţul de Elena Udrea, Dorin Cocoş se pregăteşte de o altă despărţire. Mult mai tânăra lui soţie, o fostă stewardesă basarabeancă, ar vrea să divorţeze, însă milionarul eliberat sub control judiciar ar refuza să o lase liberă. 

Şi dacă tatălui nu-i merge bine în dragoste, juniorul este norocos. Alin Cocoş se pregăteşte de nunta cu Gina Pistol. Fosta mamă vitregă, Elena Udrea, nu ştie încă nimic. S-a întâlnit însă cu Dorin Cocoş astăzi, la Înalta Curte.

Vorbeşte însă lumea în târg că mai tânăra soţie a lui Dorin Cocoş insistă pentru divorţ. L-a părăsit când a fost arestat şi de atunci nu s-a mai întors. Cu Diana Roibu, afaceristul s-a căsătorit la nici două luni de la divorţul de Elena Udrea.

De câteva luni, Elena Udrea iubeşte. Şi nu se fereşte. Formează un cuplu cu Valentin şi pare îndrăgostită. Îndrăgostit este şi fostul ei fiu vitreg. Cocoş junior şi-a cerut iubita în căsătorie, la un fast food. Cât timp a fost reţinut, Alin Cocoş a primit-o la vorbitor pe Gina Pistol.

Gina este mai mare decât Cocoş junior cu şase ani. Şi de când pedeapsa lui Alin s-a transformat în arest la domiciliu, iar apoi în control judiciar, aproape că s-a mutat în apartamentul din Floreasca. Tot acolo locuieşte şi tata socru. Şi el, eliberat sub control judiciar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Elena Udrea şi-a întâlnit fostul soţ la Înalta Curte