Antena Meniu Search
x

Elev de la o şcoală din Bucureşti îşi fugăreşte colegul cu un briceag, lovit de o maşină (Video)

Alertă printre copii, părinţi şi profesori într-o şcoală din Capitală. Un elev din clasa a VI-a care avea un conflict cu un coleg de clasă a venit la şcoală cu un briceag. Nu a apucat să îl folosească, pentru că atunci când şi-a fugărit colegul în afara şcolii, a fost lovit de o maşină.

de Redactia Observator

la 08.04.2019, 23:11

Vezi și

Alertă printre copii, părinţi şi profesori într-o şcoală din Capitală. Un elev din clasa a VI-a care avea un conflict cu un coleg de clasă a venit la şcoală cu un briceag. Nu a apucat să îl folosească, pentru că atunci când şi-a fugărit colegul în afara şcolii, a fost lovit de o maşină. Părinţii sunt îngrijoraţi, cred că elevii sunt expuşi pericolelor atunci când merg la ore. Autorităţile nu au soluţii, spun că nimeni nu îi poate verifica pe copii.

Incidentul a avut loc la Şcoala numărul 172 din Bucureşti. După ce s-au certat în clasă, doi băieţi de clasa a şasea au continuat conflictul şi după ore. Unul dintre ei a ieşit în fugă în stradă după celălalt şi a fost lovit de o maşină. 

Copilul a ieşit alergând din curtea şcolii, iar în momentul în care a ajuns pe stradă, maşina l-a lovit în plin. Nu a fost greu deloc, pentru că nicăieri în acea zonă nu există nici măcar o trecere de pietoni. 

Un elev din Bucureşti şi-a fugărit colegul cu un briceag

Un echipaj SMURD l-a preluat imediat pe elev şi l-a transportat la spital. Nu a fost rănit grav, dar medicii au făcut o descoperire care i-a şocat deopotrivă pe părinţi şi pe profesori. Copilul avea asupra sa un briceag. 

Unul dintre părinţi reclamă faptul că "ei nu sunt controlaţi de către nimeni la intrarea în şcoală. Ar fi bine, nu ştiu sub ce măsuri, sub ce orar şi câte persoane ar trebui să facă lucrul acesta". 

Poliţia face acum cercetări, mai ales că situaţiile de acest fel sunt din ce în ce mai dese.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O treime dintre şcolile din Bucureşti nu au sistem de supraveghere

Numărul violenţelor în şcoli este în creştere, mai ales la periferia Capitalei. Acum câteva luni, mai mulţi adolescenţi au venit la şcoală cu bâte şi pumnale ca să-şi ameninţe colegii.

Aproape 30 la sută dintre elevi spun că nu se simt în siguranţă atunci când merg la şcoală.

Potrivit Poliţiei Capitalei, peste 35% dintre unităţile de învăţământ din Bucureşti nu sunt dotate cu sisteme de supraveghere care să le permită poliţiştilor, în cazul unor agresiuni sau furturi, să identifice rapid făptaşii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Elev de la o şcoală din Bucureşti îşi fugăreşte colegul cu un briceag, lovit de o maşină (Video)