Antena Meniu Search
x

Elevă dispărută în drum spre şcoală

Gânduri negre nu lasă să doarmă o familie din Dumbrava Roşie, judeţul Neamţ. De patru zile, fiica de 18 ani a dispărut de-acasă. Fata a plecat spre şcoală să-şi deconteze abonamentul pentru microbuz. Şi de-atunci nimeni nu mai ştie nimic de ea.

Vezi și

Ultima care a văzut-o pe tânără a fost mama ei. Era în staţie. Cu buletinul în mână, aştepta autobuzul să o ducă la liceu, în Piatra Neamţ, oraş aflat la câţiva kilometri distanţă. Familia a aşteptat-o în zadar să revină acasă.

"Normal, ei erau în vacanţă. Ea s-a dus să mai ia nişte bani de abonament. N-a luat decât buletinul atât. Nicio haină, nimic", spun părinţii. 

Părinţii au căutat-o cu disperare iar când şi-au dat seama că eforturile lor n-au succes, au anunţat poliţia.

În aceeaşi seară, Cătălina i-a blocat fratelui ei accesul la contul de facebook. Şi-a închis şi telefonul după ce tatăl ei a început să o sune insistent. Nici cu prietenele nu a mai luat legătura de atunci.

Fata era ultimul an de liceu şi se pregătea să dea bac-ul. Nu avea iubit şi nici probleme în dragoste. Deşi acasă are o situaţie materială bună, părinţii cred că cineva a convins-o să plece la muncă în străinătate.

În momentul dispariţiei, tânăra era îmbrăcată cu blugi de culoare roşie, geacă maro, eşarfă roşie iar în picioare purta cizme maro. Oricine poate ajuta la găsirea ei, e rugat să anunţe de urgenţă poliţia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Elevă dispărută în drum spre şcoală