Antena Meniu Search
x

O elevă din Ploieşti şi-a cumpărat cuţit, bâtă, scotch şi saci de plastic, apoi şi-a atacat cea mai bună prietenă

O elevă din Ploieşti şi-a cumpărat cuţit, bâtă, scotch şi saci de plastic, apoi şi-a atacat cea mai bună prietenă, încercând să o ucidă. Vecinii au auzit strigătele de ajutor ale victimei care primise şi o doză de spray lacrimogen în ochi, înainte să fie atacată.

de Redactia Observator

la 26.03.2019, 20:42

Elevă de liceu din Ploieşti, tentativă de omor
O elevă din Ploieşti şi-a cumpărat cuţit, bâtă, scotch şi saci de plastic, apoi şi-a atacat cea mai bună prietenă - Twitter

O elevă din Ploieşti şi-a cumpărat cuţit, bâtă, scotch şi saci de plastic, apoi şi-a atacat cea mai bună prietenă, încercând să o ucidă. Vecinii au auzit strigătele de ajutor ale victimei care primise şi o doză de spray lacrimogen în ochi, înainte să fie atacată.

O elevă din clasa a 12-a de la un liceu de renume din Ploieşti a încercat să îşi ucidă cea mai bună prietenă şi pentru asta şi-a achiziţionat un adevărat arsenal. Adolescenta a chemat-o apoi pe la ea pe victimă, care are 19 ani, într-un apartament în care locuia cu chirie, în Ploieşti.

În casă, scrie Ziarul Incomod, agresoarea i-a pulverizat prietenei spray lacrimogen direct în ochi, după care a început să o lovească direct în cap cu bâta. Victima a început să strige şi vecinii au auzit ţipetele disperate, sunând la 112. În acelaşi timp, un poliţist de la Serviciul Omoruri care era în timpul liber şi a trecut prin zonă a auzit şi el strigătele, din stradă.

Poliţistul a urcat la uşa fetei, a bătut şi până la urmă victima a deschis, plină de sânge. Tânăra a fost transportată la spital, după ce a suferit un traumatism cranio-cerebral cu plagă parietală stânga și drepta și contuzie la mâna stângă.

Totă grozăvia a avut loc pe 15 februarie 2019, iar eleva care a încercat să îşi ucidă prietena a stat 30 de zile după gratii, în arest preventiv, sub acuzaţia de loviri şi alte violenţe, chiar dacă poliţiştii care au instrumentat cazul au considerat că mai degrabă e vorba despre tentativă de omor, mai ales că fata a recunoscut că a vrut să îşi ucidă prietena.

După 30 de zile de arest, agresoarea a fost eliberată şi e cercetată sub control judiciar, dar sursa citată scrie că revenirea ei la şcoală a băgat spaima în colegi, care se tem să dea ochii cu ea. Se pare că agresoarea obișnuia să vorbească mereu despre moarte și despre faptul că ar vrea să omoare oameni și că cea mai mare dorință a ei ar fi să omoare pe cineva iar apoi să se sinucidă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » O elevă din Ploieşti şi-a cumpărat cuţit, bâtă, scotch şi saci de plastic, apoi şi-a atacat cea mai bună prietenă