Antena Meniu Search
x

Eleva din Ploiesti care a încercat să-şi omoare prietena s-a întors la şcoală

Eleva din Ploiesti, care a încercat să-şi omoare cea mai bună prietenă, s-a întors la şcoală. Procurorii au considerat că nu reprezintă pericol public, iar psihiatrii spun că are doar. mici probleme. Dar victima povesteşte că fata ar fi spus deja colegilor şi profesorilor că are un singur regret

de Redactia Observator

la 03.05.2019, 14:30

Vezi și

Eleva din Ploiesti, care a încercat să-şi omoare cea mai bună prietenă, s-a întors la şcoală. Procurorii au considerat că nu reprezintă pericol public, iar psihiatrii spun că are doar mici probleme. Dar victima povesteşte că fata ar fi spus deja colegilor şi profesorilor că are un singur regret: nu a reuşit să-şi ducă gestul până la capăt! Atenție, imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional!

Agresoara a fost reținută pentru 30 de zile pentru tentativă de omor calificat, dar în ciuda planului macabru de a curma viața prietenei sale, pe care l-a și povestit anchetatorilor, tânăra a fost lăsată în libertate.

Psihiatrii care au consultat-o spun că prezintă "unele probleme", dar că nu are nevoie decât de un control periodic. Aşa că agresoarea s-a întors la școală, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Ministrul Educaţiei a anunţat că va lua măsuri. Un inspector şcolar a analizat situația chiar în această dimineață. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Eleva din Ploiesti care a încercat să-şi omoare prietena s-a întors la şcoală