Antena Meniu Search
x

Elevi ai Liceului "Tudor Vianu", pe scena Teatrului Nottara

Printre petreceri cu alcool, distractii prin cluburi si dezmat pe litoral, elevii de liceu si-au facut loc si pentru putina activitate culturala. "Buna seara, domnule Wilde" s-a jucat aseara, la Teatrul Nottara, din Bucuresti, cu cea mai tanara distributie

Vezi și

Elevii de clasa a IX-a si a X-a, de la liceul “Tudor Vianu”, din capitala, au pus aseara in scena un musical, la teatrul Nottara. "Buna seara, domnule Wilde" a fost jucat de cea mai tanara distributie, sub tutela profesorului de.informatica. “Lucram de vreo sase luni, la acest proiect, este un musical. Eu iubesc foarte mult musical-urile si am reusit in Colegiul National de Informatica “Tudor Vianu”, cu o echipa de 32 de persoane, sa montam acest musical care are astazi premiera, la Teatrul Nottara”, a declarat profesorul Marcel Homorodean.

Mai mult decat atat, elevii nu au fost supusi niciunui fel de test. “Nu am facut niciun fel de selectie. Cine a vrut sa vina in proiect, a venit. Eu am fost foarte norocos si am gasit niste actori minunati”, a mai spus dascalul.

Pe de alta parte, profesorul Homorodean nu este la prima intalnire cu tineri talentati. De-a lungul carierei sale a avut mai multi elevi care s-au dovedit a fi.vedete de televiziune. “Am avut privilegiul sa am cateva vedete de marca, printre care si Mircea Badea care lucreaza postul dumneavoastra de televiziune si care a inseninat patru ani din viata mea de diriginte, cu umorul, cu talentul si cu prezenta lui de spirit”, a mentionat profesorul Homorodean.

Cei dornici sa vada spectacolul elevilor mai au ocazia joi sau luni seara, la teatrul Nottara, de la ora 19.00.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Elevi ai Liceului "Tudor Vianu", pe scena Teatrului Nottara