Antena Meniu Search
x

Elevii bucureşteni pot beneficia de ajutor financiar pentru achiziţionarea aparatului dentar, de la Primăria Capitalei

Elevii care au nevoie de aparat dentar pot primi un ajutor de 750 de lei, de la Primăria Capitalei. Familiile elevilor pot depune dosarele pentru obţinerea banilor, începând cu data de 17 septembrie.

Elevii bucureşteni pot beneficia de ajutor financiar pentru achiziţionarea aparatului dentar, de la Primăria Capitalei - Sursă: Hept

Elevii care au nevoie de aparat dentar pot primi un ajutor de 750 de lei, de la Primăria Capitalei. Familiile elevilor pot depune dosarele pentru obţinerea banilor, începând cu data de 17 septembrie. Copiii care au nevoie de aparat ortodontic pentru ambele arcade, pot primi 1.500 de lei, pentru două aparate.

Cererile pot fi depuse începând de luni, pe adresa de e-mail [email protected].

Dosarul trebuie să cuprindă recomandarea medicală emisă de medicul ortodont, copia cărţii de identitate a părintelui sau a reprezentantului legal, datele de identificare ale elevului şi datele şcolii la care învaţă şi datele de contact ale părinţilor sau reprezentanţilor legali.

Pot beneficia de sprijinul financiar oferit de Primăria Capitalei elevii din Bucureşti cu vârste cuprinse între 7 şi 16 ani

În baza biletului de trimitere emis de medicul stomatolog de la cabinetul şcolar, elevul va fi consultat de un medic de la Ambulatoriul de Specialitate al Spitalului Clinic de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială ”Prof. Dr. Dan Theodorescu”.

Pentru copiii care au nevoie de proteze ortodontice pe ambele arcade, sprijinul financiar va fi dublu, de 1.500 de lei, pentru ambele arcade.

Sursă: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Elevii bucureşteni pot beneficia de ajutor financiar pentru achiziţionarea aparatului dentar, de la Primăria Capitalei