Antena Meniu Search
x

Elevii clasei a X-a a liceului I.L.Caragiale din Bucuresti, in vizita la Intact Media Academy

Pentru clasa a X -a a liceului I.L.Caragiale din Bucuresti, ,,Scoala Altfel" a debutat intr-un mod aparte. Au facut o vizita la Intact Media Academy pentru a afla cateva dintre secretele meseriei de jurnalist.

Vezi și

Liceenii si-au dat seama ca in spatele a ceea ce toti vad la televizor sta o munca enorma. Nici cititul de pe prompter nu-i treaba usoara.

“Si tu poti iti poti implini visul cu Intact Media Academy”.  A fost una dintre cele mai importante informatii pe care Mihaela Calin, trainer la Intact Media Academy, a tinut sa le-o aduca la cunostinta elevilor de liceu care au petrecut doua ore intr-un studio, incercand sa afle cat mai multe despre ceea ce inseamna cu adevarat televiziunea.

Elevii au vazut cum arata si cum functioneaza vestitul prompter, dar, mai ales, cum te poate pune in dificultate, au aflat curiosii liceeni chiar pe propria piele, la pupitrul stirilor.

Zambete si voie buna. Ingredientele perfecte care au facut din prima zi a programului ,,Scoala altfel" sa fie intr-adevar ,,Altfel" pentru tinerii curiosi, veniti in vizita la IMA. Mai ales ca de la anul vor studia la scoala o noua materie: jurnalismul.

Adolescentilor care isi doresc o cariera in media, Mihaela Calin le-a dat si cateva sfaturi utile: ,,Ca sa fie corecte mesajele pe care le transmiti nu poti sa ai 21 de ani si sa fii o fetita care isi petrece viata prin cluburi. Ca sa poti transmite mesaje corecte trebuie sa le intelegi".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Elevii clasei a X-a a liceului I.L.Caragiale din Bucuresti, in vizita la Intact Media Academy