Antena Meniu Search
x

Elevii se pregatesc pentru banchet, precum vedetele pentru Oscar

S-au pregatiti pentru banchet, mai ceva decat o fac vedetele cand merg la Oscar. Rochii scurte, rochii mulate, rochii care sa scoata in evidenta cat mai mult sanii. Elevii au impanzit retelele de socializare cu zeci de filmulete si poze facute la balul de absolvire

Vezi și

Petrecerea de sfarsit de an e Oscarul elevilor. Toate rochiile si miscarile trebuie filmate. Apoi, clipurile trebuie puse pe internet sa vada toata lumea cat de frumosi au fost si ce bine s-au distrat la balul de absolvire. Luxul are pretul lui. Dar, ce mai conteaza pentru o rochie de neuitat.

Baietii nu puteau sa fie mai prejos. O zi au durat pregatirile pentru acest absolvent de liceu. Si-a aranjat parul, s-a pensat, si-au ales costumul potrivit. Au pus la punct detaliile, au ales accesoriile. Putini elevi isi permit sa apeleze la un stilist. Asa ca balurile au aratat mai mult a nunti, nu a petreceri pentru tineri de 18 ani.

"Banchetul nu este nunta, nu va imbracati de parca ati fi miri. Nu va mai pensati. Pensati-va doar sa va curatati surplul evident, nu sa va dati forma de femeie, aceea de fata mirata, nu va mai luati papioanele fixe, cusute la masina, pe care le prindeti la gat in spate de parca sunteti pisoi", sfatuieste Adina Buzatu.

Verdictul stilistilor cade ca un traznet, iar cele care s-au visat zane s-au trezit Cenusarese. "O rochie de genul acesta, fronsata in zona abdomenului nu face decat sa te umfle. Tinutele domnisoarelor sunt exagerate, materialele nu sunt de buna calitate. O incercare disperata de a arata mult, de a scoate si picioare si sani si mulat", a mai comentat stilista.

Cel mai bine s-au descurcat elevii care nu au avut bani sa se imbrace elegant. Au dat o petrecere in sala de sport sau au aranjat un mic spectacol in curtea scolii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Elevii se pregatesc pentru banchet, precum vedetele pentru Oscar