Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Elevii unei liceu din Tîrgu-Mureş au pus-o pe fugă pe directoarea instituţiei

Sute de elevi de la un liceu de prestigiu din Tîrgu-Mureş au refuzat să mai intre astăzi la ore. S-au urcat pe acoperişuri şi au huiduit-o pe directoare.

de Redactia Observator

la 02.10.2017 , 21:32

Sute de elevi de la un liceu de prestigiu din Tîrgu-Mureş au refuzat să mai intre astăzi la ore.  S-au urcat pe acoperişuri şi au huiduit-o pe directoare. Chiar în prezenţa unei comisii de la Inspectoratul Şcolar. În ultimele săptămâni, adolescenţii se plâng că nu au avut timp nici măcar să mănânce. În pauze, erau alergaţi, pentru a putea ajunge dintr-o clădire în alta. Fiecare curs s-a ţinut într-un alt loc. Până astăzi.

Vocea elevilor a fost mai puternică astăzi. După câteva ore, cea care a cedat a fost directoarea Colegiului Economic. Şi-a dat demisia: "Am aflat că nu sunteţi de acord cu distribuţia pe cabinete. S-a discutat acum la nivel de consiliu profesoral. Dacă doriţi să se revină la cabinete o să ţinem cont de acest lucru. Vă rugăm, doar astăzi să mergeţi după orarul care este şi începând de mâine..."

Până anul trecut, fiecare clasă avea sala ei. Cei care se mutau din loc în loc erau profesorii. "În fiecare pauză trebuie să ieşim toţi din clase şi să ne mutăm. Şi unii profesori încuie sălile de clasă şi nu mai avem unde intra. Şi din 10 săli de pe hol ieşim câte 30 de elevi. E total haos.".

Vezi și

În pas alert, am refăcut şi noi un traseu. Am parcurs în şase minute drumul de la clădirea principală, la cea a internatului, unde s-au amenajat laboratoare.

De partea lor, elevii au avut şi o comisie de la Inspectoratul Şcolar. De mâine, rămân în clasele lor. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri sociale » Elevii unei liceu din Tîrgu-Mureş au pus-o pe fugă pe directoarea instituţiei