Antena Meniu Search
x

Elevul care a ameninţat o profesoară la un liceu din Râmnicu Vâlcea a fost exmatriculat. Şi elevul care a filmat momentul a fost sancţionat

Elevul filmat în timp ce ameninţa o profesoară la un liceu din Râmnicu Vâlcea a fost exmatriculat, fără drept de reînscriere la acelaşi liceu.

Elevul care a ameninţat o profesoară la un liceu din Râmnicu Vâlcea va fi exmatriculat - Observator

Elevul filmat în timp ce ameninţa o profesoară la un liceu din Râmnicu Vâlcea a fost exmatriculat, fără drept de reînscriere la acelaşi liceu. Elevul care a filmat momentul ajuns viral a fost şi el sancţionat şi s-a propus să i se scadă nota la purtare la 4.

Decizia a fost luată de Consiliul profesoral al Liceului Tehnologic "Căpitan Nicolae Pleşoianu".

Un tânăr de 20 de ani, elev în casa a XI-a la Liceul Tehnologic "Căpitan Nicolae Pleşoianu" din Râmnicu Vâlcea, este cercetat penal pentru ameninţare, după ce a o filmare în care îi cere unei profesoare să justifice o notă pe care i-a acordat-o a fost publicată de Observator.tv.

Elevul care a surprins momentul a primit și el mustrare scrisă şi s-a propus să i se scadă nota la purtare, a precizat Adina Dobrete.

Elevul care a ameninţat dascălul a fost reţinut, sub acuzaţia de comitere a infracţiunii de ameninţare, potrivit poliţiştilor din Vâlcea.

 Tânărul va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Elevul care a ameninţat o profesoară la un liceu din Râmnicu Vâlcea a fost exmatriculat. Şi elevul care a filmat momentul a fost sancţionat