Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Eliberararea lui Traian Berbeceanu ar putea anunţa demiteri în Poliţie

Comisarul-şef anunţă că îi va ajuta pe procurorii DNA sa scoata la iveală legăturile bolnăvicioase dintre anchetatori şi infractori, pe care el le-a sesizat înainte de a fi arestat. Prima reacţia a venit din partea şefului său cel mare.

de Redactia Observator

la 27.11.2013 , 20:50

Ministrul de Interne anunţă că ar putea cădea capete într-una din cele mai importante structuri ale Poliţiei. Comisarul a fost primit acasă ca un învingător. De departe însă, cea mai emoţionantă revedere a fost cea cu fiul său.

Cunoscut ca fiind dur şi impunător, în faţa fiului său Berbeceanu n-a rezistat. I-au dat lacrimile. În timpul celor 33 de zile de arest, băiatul de nouă ani a ştiut că tatăl e în misiune sub acoperire, la închisoare.

A scăpat de arest, dar nu şi de acuzaţii. E în continuare cercetat de procurorii DIICOT, pentru că le-ar fi dat informaţii evazioniştilor. Despre percheziţiile care urmau să aibă loc la ei acasă şi i-ar fi învăţat cum să scape de dosar. În acelaşi timp, şi fostul şef de la BCCO Alba acuză.

Vezi și

Cu câteva luni înainte de a fi arestat, Berbeceanu a trimis un raport la şefii Inspectoratului de Poliţie. Dezvăluia presupuse legături între procurorii DIICOT Alba şi infractorii.

Acuzaţiile lui Berbeceanu sunt investigate de procurorii DNA. Până acum, fără niciun rezultat oficial.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Eliberararea lui Traian Berbeceanu ar putea anunţa demiteri în Poliţie