Antena Meniu Search
x

Opulenţa dusă la extrem se putea sfârşi cu o tragedie, în Mamaia

Extravaganţele bogaţilor pe litoral ar fi putut avea urmări tragice. Un incident grav de la inaugurarea celui mai nou club de lux de la malul mării a pus în pericol zeci de oameni.

Vezi și

Extravaganţele bogaţilor pe litoral ar fi putut avea urmări tragice. Un incident grav de la inaugurarea celui mai nou club de lux de la malul mării a pus în pericol zeci de oameni. Vorbim de celebrul deja elicopter care a creat atâta vâlvă. Aparatul de zbor s-a dezechilibrat după aterizare şi a fost la un pas să strivească un bărbat care venise în întâmpinarea oaspeţilor.

A fost momentul care a transformat apariţia spectaculoasă într-un pericol uriaş. În parcarea clubului abia deschis, în mijlocul a zeci de oameni, elicopterul s-a ridicat brusc de pe sol şi s-a  dezechilibrat.

Gazda care prelua invitaţii s-a ferit la limită de aparatul de zbor. Pilotul Sandi Oprişor a încercat să-l redreseze. 

Sandi Oprişor, pilotul de pe elicopter: "S-a aterizat în siguranţă, dar, după aterizare, în timp ce pasagerii coborau, o rafală de vânt puternică dinspre mare, din faţă, s-a format un curent puternic acolo în faţa clubului şi s-a umflat elicopterul. Nu a existat niciun pericol, toţi au coborât în siguranţă."

În imaginile suprinse în faţa clubului, se vede cum elicopterul survolează zona, înainte de a ajunge la sol, pe platoul din faţa localului. 

Potrivit unor surse, chiar unul dintre cei trei invitaţi din elicopter ar fi cerut ca aterizarea să se facă în parcare, în lumina reflectoarelor şi în vizorul jurnaliştilor. Ar fi fost făcute chiar şi repetiţii pentru acest moment. 

Înainte de incidentul din parcare, o cameră montată pe bordul unei maşini a surprins momentul în care elicopterul s-a îndreptat spre clubul exclusivist. Elicea a provocat o furtună puternică. Un panou publicitar şi mai multe cartoane au fost aruncate pe stradă. Trei tineri, dar şi un taximetrist s-au ferit din calea pericolelor. 

Şi celebrul milionar Gianluca Vacchi ar fi trebuit să-şi facă intrarea la club tot cu elicopterul. Zborul a fost însă anulat, iar vedeta a ajuns cu o maşină de lux.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Opulenţa dusă la extrem se putea sfârşi cu o tragedie, în Mamaia