Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Elodia a fost cautata cu vrajitoare

Dosarul mortii Elodiei Ghinescu a atins, astazi si dimensiuni paranormale. Elodia ar fi fost cautata de jandarmi, la indicatiile unor vrajatoare si clarvazatoare. O spune avocata lui Cristian Cioaca drept argument in noua incercare de a-si scoate clientul din inchisoare

de Redactia Observator

la 10.05.2013 , 17:26

“Cei doi au inceput sa se certe, iar Cioaca a strans-o de gat mai mult pentru a o determina sa taca, iar aceasta a cazut si a murit accidental. Cadavrul Elodiei a fost transportat pe malul unui lac langa o padure, dupa care am vazut cadavrul arzand. Ceea ce a mai ramas din cadavru au ingropat in padure langa un copac pe care au facut un mic semn, litera E”. Ar fi chiar declaratia data de clarvazatoarea din Oradea, in fata unui anchetator. Avocata lui Cristian Cioaca sustine ca are dovezi ca procurorii urmareau emisiunile televizate, iar apoi isi ghidau ancheta dupa ultimele dezvaluiri din talk-show-uri. “Ca au vazut-o intr-un loc sau altul ca i-au vazut cadavrul intr-un lc sau altul, ca li s-a aratat in viziune si domnii procurori au trimis echipe de zeci de jandarmi in acele locuri sa caute”, sustine avocata Maria Vasii.

Sunt ultimele dovezi pe care echipa Cioaca le-au adus, astazi, in fata judecatorilor Curtii de Apel din Pitesti, in incercarea de a obtine eliberarea din arest a fostului politist. De cealalta parte, avocata familiei Ghinescu s-a plans ca n-a fost lasata sa vorbeasca.

La termenul de astazi, Cristian Cioaca a afisat o mina sobra. A ajuns la Curtea de Apel impreuna cu un alt detinut, cu care a impartit duba politiei si catusele. Dupa audieri, fostul politist a iesit mai destins. Dar tot nu a vrut sa vorbeasca cu jurnalistii.

Vezi și

Avocata lui Cristian Cioaca a anuntat la iesirea de la audieri ca are "un as in maneca", un document pe care l-a pus la dispozitia judecatorilor.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Elodia a fost cautata cu vrajitoare