Antena Meniu Search
x

Emisiunea „Te pui cu blondele?" revine pe micile ecrane

Dacă e miercuri, te pui cu blondele. Sau nu te pui. Depinde. Connect-R s-a pus cu o blondă. Şi a pierdut dşi era femeia de care s-a îndrăgostit.

Vezi și

 Dacă e miercuri, te pui cu blondele. Sau nu te pui. Depinde. Connect-R s-a pus cu o blondă. Şi a pierdut dşi era femeia de care s-a îndrăgostit. 

În cel de-al 14 sezon al emisiunii „Te pui cu blondele?", Claudiu Bleonţ, Doru Todoruţ şi Connect-R vor răspunde testelor de cultură generală ale lui Dan Negru.

Cei trei invitaţi au fost nevoiţi să ţină piept şi provocărilor lansate de blonde, pentru că la fiecare show ele vor să demonstreze că nu le scapă nicio informaţie importantă despre vedetele invitate de Dan Negru şi le provoacă la fel de fel de teste.

Dansează cu o femeie despre care a declarat public că s-a îndrăgostit. Spune el, cea mai frumoasă femeie. Şi totuşi n-a strâns-o niciodată în braţe, aşa că provocarea a fost maximă pentru cântăreţ

Cum a reacţionat Connect-R când a aflat cu cine a dansat, o să vedeţi în această seară, la 20.30 la showul “Te pui cu blondele”, la Antena 1. Dar, nu e tot. Frumoasa Anca Ţurcaşiu va dezvălui şi câteva din secretele siluetei ei de invidiat. Aşa că, doar în această seară veţi afla de ce nu e bine să te pui cu blondele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Emisiunea „Te pui cu blondele?" revine pe micile ecrane