Antena Meniu Search
x

Emoții și mulți bani la The Wall! Dana și Rene luptă pentru un premiu care poate ajunge la 500 de mii de euro

Câştiguri fabuloase, emoţii şi o experienţă de neuitat. "The Wall-Marele Zid", emisiunea fenomen care a cucerit milioane de oameni pe tot mapamondul.

Vezi și

Câştiguri fabuloase, emoţii şi o experienţă de neuitat. "The Wall-Marele Zid", emisiunea fenomen care a cucerit milioane de oameni pe tot mapamondul, revine în această seară, la Antena 1, cu o nouă ediţie. Daniela şi Rene sunt două prietene care s-au înscris întâmplător la concurs pentru a-şi îndeplini un vis din copilărie

Dana și Rene au venit la The Wall-Marele Zid pregătite să cucerească publicul, dar şi un premiu fabulos. Cele două prietene sunt contabile şi speră ca experienţa de viaţă să le ajute să-şi construiască strategia cu care vor să cucerească Marele Zid.

Şi norocul va juca un rol important în misiunea lor de a obţine cât mai mulţi bani. Dana şi Rene visează să ajungă la Polul Nord. Luptă să-şi îndeplinească visul după ediţia din această seară.

The Wall-Marele Zid începe la Antena 1, după Observator, la ora 20.00.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Emoții și mulți bani la The Wall! Dana și Rene luptă pentru un premiu care poate ajunge la 500 de mii de euro