Antena Meniu Search
x

Copleşitor: ULTIMUL mesaj lăsat de o mamă pentru cei cinci copii ai săi. A MURIT câteva ore mai târziu

O mamă a cinci copii a scris o felicitare emoţionantă de Ziua Îndrăgostiţilor, pentru copiii ei, cu câteva ore înainte să fie găsită moartă pe o plajă.

O mamă a cinci copii a scris o felicitare emoţionantă de Ziua Îndrăgostiţilor, pentru copiii ei, cu câteva ore înainte să fie găsită moartă pe o plajă.

Lisa Williams, în vârstă de 31 de ani, le-a trimis o felicitare copiilor săi, în care le spune că "îi iubeşte din toată inima", cu puţin timp înainte de a fi găsită moartă pe plajă.

Felicitarea era însoţită de câteva dintre dulciurile favorite ale micuţilor.

Cu mai puţin de o oră înainte de a muri, femeia postase pe Facebook o imagine cu cadoul lăsat copiilor.

Pe acelaşi subiect

Pe felicitare putea fi citit următorul mesaj: "Vă iubesc din toată inima mea de galeză. Trataţii de Ziua Îndrăgostiţilor şi dulciuri de ciocolată. Ne vom vedea curând. Promit. Inimi blânde, picioare blânde, cuvinte frumoase şi împărţind arăţi că-ţi pasă."

Rămăşiţele tinerei mămici au fost găsite de un paznic din portul Holyhead. Trupul neînsufleţit zăcea într-un adăpost din apropierea plajei.

Poliţiştii au declarat că nu tratează decesul ca pe unul suspect, informează Daily Mail. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Copleşitor: ULTIMUL mesaj lăsat de o mamă pentru cei cinci copii ai săi. A MURIT câteva ore mai târziu