Antena Meniu Search
x

Enoriași îndemnați să plătească facturile unei biserici

În Postul Paştelui, la intrarea într-o biserică din Botoşani un anunţ îi indeamnă pe credincioşi să fie mai milostivi. Nu doar faţă de semeni ci faţă de biserică. Mai exact să ofere bani pentru plata energiei electrice, gaz şi apă.

Vezi și

Reprezentanţii bisericii nu sunt la primul gest de acest fel. Anul trecut, în postul Crăciunului au apelat tot la enoriaşi pentru plata facturii de curent. Printre lumânările vândute la intrarea în biserică se pot afla şi problemele cu care se confruntă lăcaşul.

Iar reprezentanţii bisericii au găsit o soluţie. Un anunţ afişat, aproape de intrarea în biserică, prin care îi îndeamnă pe credincioşi să ofere bani şi pentru utilităţi. Şi tot din donaţii se plătesc şi facturile.

La fel s-a întâmplat şi în luna decembrie a anului trecut, la aceeaşi biserică. Doar că atunci a fost afişată factura la energia electrică pentru ca enoriaşii să meargă sa depună banii direct în cont.

Enoriaşii sunt împărţiţi. O parte dau dreptate reprezentanţilor bisericii. Iar alţii nu îndrăznesc să se pună cu cele sfinte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Enoriași îndemnați să plătească facturile unei biserici