Antena Meniu Search
x

SPECIAL: Epilarea definitiva, solutia ideala

Din cand in cand, multe dintre femei sunt nevoite sa se acopere din cap pana in picioare. Este acel moment in care asteapta ca firele de par de pe corp sa creasca destul de mult incat sa poata fi epilate

Vezi și

Se numeste epilare definitiva, desi nu face parul sa dispara pentru totdeauna. "Este definitiva in sensul ca parul dispare in proportie de 90 la suta pe o perioada lunga de timp. Acum vorbim de un an sau de trei ani in functie de clienta".

Suficient cat sa te bucuri de sezonul cald si de hainele decoltate fara sa alergi lunar la cosmetica. Daniela vrea sa scape de stresul epilatului la trei saptamani, asa ca ales sa scape de parul nedorit cu ajutorul luminii intens pulsate. "Este mult mai bine sa fi epilat definitiv si sa nu mai ai grija ca trebuie sa mergi la salon. Am zis ca e o idee buna sa vin la un salon serios si sa incerc si cred ca rezultatele sunt bune".

Epilarea definitiva se obtine prin distrugerea radacinilor firelor de par prin intermediul caldurii. Este o procedura progresiva, pentru ca nu se realizeaza dintr-o data. Firul de par dispare in cateva saptamani. "Se subtiaza treptat pana dispare radacina, in mai multe sedinte. Nu e o procedura in urma careia sa ai rezultat la o singura sedinta".

In cazul epilarii definitive cu lumina intens pulsata trebuie sa se tina cont de lungimea de unda, intensitatea, puterea, timpul de actiune ale aparatului, de grosimea si culoarea firului de par.

Exista insa niste reguli stricte pe care trebuie sa le urmeze fiecare femeie care vrea sa se epileze cu lumina inalt pulsata. "Nu avem voie sa ne expunem la soare doua saptamani inainte de sedinta si doua saptamani dupa".

O sedinta de epilare definitiva costa intre 50 si 300 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL: Epilarea definitiva, solutia ideala