Antena Meniu Search
x

Profilul unui monstru cu uniformă de poliţist. Ce spun specialiştii şi cunoscuţii despre Eugen Stan

În Poliţia Română s-ar putea afla şi alţi indivizi cu deviaţii ca ale agentului Eugen Stan.

Vezi și

În Poliţia Română s-ar putea afla şi alţi indivizi cu deviaţii ca ale agentului Eugen Stan. Ministrul de Interne Carmen Dan a admis astăzi că testările psihologice care ar trebui să-i descopere pe cei cu probleme nu au licenţă. Poliţiştii spun acum că este foarte simplu ca cineva să păcălească examinările tip grilă şi să-şi ascundă mintea bolnavă. 

Un poliţist retras! Un soţ violent! O minte bolnavă!Eugen Stan era un om cu două personalităţi, spun acum cei care credeau că îl cunosc. Purta o mască la serviciu, pentru a-şi ascunde adevărata faţă.

În familie îşi arăta caracterul violent. Apropiaţii povestesc acum că îşi lovea prima soţie, pe mama fiicei sale: "A fost o relaţie destul de urâtă cu el şi a plecat doar în momentul în care a alungat-o din casă. N-a mai putut să stea cu el. El era un om dur, un om sobru, prea puţină lume ajungea să vorbească cu el aşa, că era dur." 

Semne că sunt probleme cu el au fost şi la locul de muncă. Dar colegii le-au ignorat ani de-a rândul. Sau i le-au acoperit. Cum au fost acuzaţiile de viol din 2016. Colegii de la Brigada Rutieră spun ca pedofilul era extrem de retras, niciodată nu îşi povestea viaţa şi nici măcar nu participa la zilele de naştere şi refuza ieşirile în oraş cu colegii. Avea şi un salut atipic: "băiatul meu".

Pe acelaşi subiect

Iar când au apărut primele imagini cu el, ceilalţi poliţişti au bănuit ceva, dar n-au îndrăznit să acţioneze din prima zi. Uniforma i-ar fi putut da încredere că va scăpa, spun acum psihologii. Era organizat şi nu se temea de eventuale percheziţii, spun surse din anchetă. De altfel, aseară, în casa lui au fost găsite hainele pe care le-a purtat în lift, când i-a agresat pe cei doi fraţi. Actuala parteneră de viaţă, de profesie asistentă medicală, îl apără.

Procurorii cred că poliţistul încerca să contacteze minori şi prin intermediul reţelelor sociale. I-au ridicat calculatorul de acasă, pe care îl vor percheziţiona. Nici acum, după ce a fost arestat, Eugen Stan nu crede că a greşit cu ceva.

În Poliţie s-ar putea afla şi alte personaje ca Eugen Stan. Indivizi care ocolesc cu lejeritate testările psihologice, făcute fără a viza profilul angajaţilor. Pshilogul de la Poliţia Rutieră Bucureşti este acum cercetat disciplinar. Eugen Stan a trecut de ultimul test în 2016. Cu brio! De fiecare dată, a avut calificative bune şi foarte bune. 

Acum, cazul lui a creat panică în rândul multor părinţi. Inspectoratul Şcolar Bucureşti le-a cerut profesorilor să poarte discuţii cu aceştia. Cursurile se reiau săptămâna viitoare, iar siguranţa copiilor este în joc. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Profilul unui monstru cu uniformă de poliţist. Ce spun specialiştii şi cunoscuţii despre Eugen Stan