Antena Meniu Search
x

Euro a atins un nou maxim istoric şi previziunile sunt că vom plăti facturi şi rate mai mari

Euro a atins un nou maxim istoric. Aproape că nu trece o zi fără ca leul să scadă. De vină este instabilitatea guvernamentală prin care trece ţara noastră.

Vezi și

Euro a atins un nou maxim istoric. Aproape că nu trece o zi fără ca leul să scadă. De vină este instabilitatea guvernamentală prin care trece ţara noastră, spun specialiştii.

Astăzi euro a depăşit pragul de 4 lei şi 66 de bani. O cotaţie istorică. Săptămâna aceasta am mai avut două recorduri, unul chiar luni, când Mihai Tudose şi-a dat demisia.

A doua zi, euro a crescut cu aproape 4 bani, ceea ce e foarte mult. Au urmat două zile în care lucrurile au părut că se mai aşează şi că leul se va întări, dar nu a fost aşa.

Acum se negociază noul guvern şi investitorii tind să fie tensionaţi şi să retragă euro din piaţă. De aici intervin fluctuaţiile şi avem azi un nou maxim. Veştile nu sunt bune pentru viitor.

Euro ar putea ajunge la 4 lei şi 70 de bani sau chiar 4 şi 75 de bani. O asemenea creştere înseamnă că vom plăti chirii, rate şi facturi mai mari. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Euro a atins un nou maxim istoric şi previziunile sunt că vom plăti facturi şi rate mai mari