Eveniment dedicat animalelor de companie, într-o cafenea din Târgu-Mureș (Video)

De Redactia Observator.
Publicat: 24.06.2019, 16:29.
Actualizat: 24.06.2019, 17:33

O cafenea din Târgu-Mureş a sărbătorit un an de la deschidere printr-un eveniment dedicat animalelor de companie. Astfel, fiecare iubitor de cafea şi-a putut lua câinele cu el, indiferent dacă a ales să stea pe terasă sau în local.

O cafenea din Târgu-Mureş a sărbătorit un an de la deschidere printr-un eveniment dedicat animalelor de companie. Astfel, fiecare iubitor de cafea şi-a putut lua câinele cu el, indiferent dacă a ales să stea pe terasă sau în local. Toţi banii obţinuţi de pe urma acestui eveniment au fost direcţionaţi spre opere caritabile.

O cafenea din Târgu-Mureş s-a transformat rapid într-un loc dedicat animalelor de companie. Aşa că, oricine a dorit, şi-a luat câinele şi a ieşit la o cafea sau la o îngheţată.

Carmen Lupea: Majoritatea localurilor ar trebui să permită intrarea cu animale de companie, pentru că sunt membri de familie şi fiecare vrea să meargă cu căţelul, cu pisica la restaurant şi din păcate la noi nu prea avem unde.

Cei prezenţi la eveniment au beneficiat şi de o lecţie de dresaj.

Cel mai important element în educaţia unui câine, este comunicarea dintre stăpân şi animal, spun dresorii.

Evenimentul este organizat pentru a cincea oară la cafeneaua din Târgu Mureş. Banii încasaţi vor fi donaţi oamenilor fără adăpost şi folosiţi pentru întreţinerea câinilor.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri
ANIMAȚIE GRAFICĂ: Cum s-a produs accidentul cu 7 morți din Bacău. Altar de flori după tragedie: "Tremur toată, nu mai sunt bună de nimic"
1
Eveniment • pe 26.07 la 18:58

"Tată, spune-mi că e un vis". Acestea au fost primele cuvinte ale băiatului de 15 ani grav rănit în accidentul de ieri din Bacău. Din păcate, era realitatea cruntă. Şi-a pierdut sora, mama şi cele două bunici, iar viaţa lui atârnă acum de un fir de păr. A fost adus azi, de urgenţă, cu un elicopter SMURD, la un spital din Capitală. Între timp, apar informaţii noi şi despre filmul evenimentelor, despre care vă avertizăm că sunt cu puternic impact emoţional.