Antena Meniu Search
x

Explozie la o casa din Cisnadie: locuinta unei familii a fost distrusa aproape in totalitate

Casa in care locuia o familie din orasul sibian Cisnadie a fost distrusa in proportie de peste 70 la sutam din cauza unei explozii cauzate de o acumulare de gaze. Doi copii, de 4 si 7 ani, au fost dusi cu avionul la Bucuresti, cu arsuri extrem de grave.

Vezi și

Se pare ca explozia s-a produs in momentul in care unul dintre copiii aflati in casa a aprins lumina la baie. Acolo se afla o centrala termica si, cel mai probabil, tragedia s-a produs din cauza unei acumulari de gaze.

Un vecin a sarit in ajutorul celor cinci raniti imediat ce a auzit bubuitura. In urma exploziei, casa aproape s-a daramat complet. Geamurile imobilelor din apropiere au fost si ele sparte de suflul exploziei, iar unul dintre zidurile casei s-a prabusit peste o masina.

Zgomotul s-a auzit in intreg cartierul, asa ca oamenii s-au speriat, nestiind ce s-a intamplat.

Mai multe echipaje de interventie au sosit la fata locului, au preluat ranitii si i-au transportat la unitatea Primiri Urgente Sibiu.

In momentul exploziei, in imobil se aflau cinci persoane, trei adulti si doi copii. Se pare ca explozia ar fi avut loc in momentul in care unul din cei doi copii a incercat sa aprinda lumina la baie. Sulful exploziei a fost atat de puternic incat peretii casei au cazut.

Iar fratii de patru si sapte ani au fost aruncati in curte de suflul exploziei. Iar bunica si strabunicii lor au fost prinsi sub daramaturi.

Pentru ca bunica si strabunicii erau in stare de panica, vecinii au fost cei care le-au acordat primul ajutor copiiilor.

Copilul de 4 ani a suferit arsuri de gradul I, iar fratele sau mai mare cu 3 ani este in stare grava cu arsuri pe 70% din suprafata corpului. Ambii au fost transportati de urgenta la Bucuresti cu un avion. Bunica copiilor are arsuri usoare pe maini si a ramas internata la spitalul din Sibiu, iar strabunicii au putut pleca acasa dupa ce au fost consultati.

Explozia puternica a afectat si o masina parcata in apropiere. Unul dintre zidurile casei s-a prabusit peste autoturism.

O echipa de la firma de gaze va incepe in aceasta dimineata o ancheta pentru a stabili din ce cauza s-a produs explozia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Explozie la o casa din Cisnadie: locuinta unei familii a fost distrusa aproape in totalitate