Antena Meniu Search
x

Expozitia "Ororilor", bucuria copiilor

Expozitia care l-a ingrozit pe ministrul Educatiei ii farmeca pe cei mici. Sute de copii au fost fascinati de corpului uman si nu si-au putut dezlipi ochii de la cadavrele plastificate de la Antipa.

Vezi și

Cu greu si-au stapanit cei mici entuziasmul. Corpurile umane plastifiate i-au fascinat. “Am vazut un schelete de om si a fost super tare ca am vazut tot la om”, au spus micutii.

Cei mici nu au fost socati de corpurile umane expuse, iar cei aproape de varsta majoratului au stiut sa ia vizita la muzeu ca pe o lectie de anatomie.

Mai tare s-au speriat reprezentantii Ministerului Educatiei care au cerut Inspectoratelor Scolare din tara ca accesul grupurilor de copii si elevi la Muzeul Grigore Antipa sa se faca doar cu acordul scris al parintilor. “Noi am aflat neoficial, luni, in prima zi a saptamanii altfel ca exista unitati scolare care au interdictia de a vizita Muzeul Antipa”, a declarat Aurora Stanescu, seful Departamentului Departament Relatii Publice al Muzeului Grigore Antipa

Expozitia "The Human Body" a ridicat pulsul sefilor de la Invatamant si a racit, imediat, relatiile cu Muzeul. Dupa ce a vazut ce furtuna a declansat, Ministrul Educatiei a ales sa taca.

Pana acum, peste 3.000 copii si elevi au vizitat au vizitat expozitia "The Human Body" de la Muzeul de Istorie Naturala.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Expozitia "Ororilor", bucuria copiilor