Antena Meniu Search
x

Video Expoziție de tablouri, în centrul de vaccinare din Medgidia

Vaccinarea este importantă, mulţi oameni ştiu asta, dar pur şi simplu se tem să treacă prin această experienţă. Într-un altfel de centru de vaccinare din Medgidia, oamenii sunt invitaţi să admire o expoziţie de tablouri înainte de a se vaccina. Operele de artă sunt înşirate pe pereţii clădirii, iar asistentele îi ghidează pe oameni într-un tur fasccinant.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 25.03.2021, 19:09

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Emoţiile şi grijile sunt lăsate la uşa centrului de vaccinare din Medgidia. Oricine păşeşte înăuntru este furat de frumuseţea tablourilor de pe pereţii unităţii spitaliceşti.

Este foarte frumos aici, am fost impresionat. Să continue aşa peste tot. E foarte ok, e plăcut, e frumos, e curat, e ceva modern. Foarte frumos. Foarte fain.

Cele 70 de tablouri, care înfrumuseţează centrul de vaccinare din Medgidia au fost donate de către membrii Atelierului de Artă din oraş.

Mircea Costea – artist: Ideea a fost ca noi să aducem culoare, să încălzim din punct de vedere cromatic ce se întâmplă.

Pe acelaşi subiect

Minca Ioana – asistentă: Toată lumea le admiră, sunt încântaţi de peisajele frumoase şi florile care sunt făcute cu multă inspiraţie.

Oamenii vin şi de la zeci de kilometri distanţă pentru a se vaccina în acest centru.

Eugen Aglițoiu - manager spital Medgidia: Probabil unde şi vaccinăm mult. Avem între 200 şi 500 de persoane pe zi. Încercăm să schimbăm abordarea, paradigma.

Conducerea spitalului va continua planul de înfrumuseţare a centrului de vaccinare.

Eugen Aglițoiu - manager spital Medgidia: Vor fi expuse şi la etaj, în toată policlinica vom avea aceste minunăţii pe pereţi.

Centrul de vaccinare de la Medgidia a fost deschis pe 18 ianuarie, iar 80% din personalul angajat este format din persoane tinere, care au terminat de curând pregătirea. Oamenii care aleg să se vaccineze aici primesc serurile de la Pfizer sau Moderna.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Expoziție de tablouri, în centrul de vaccinare din Medgidia