Antena Meniu Search
x

”Extratereştrii sunt printre noi” - deputatul Cătălin Rădulescu crede asta şi vrea să îi convingă şi pe alţii

Deputatul Cătălin Rădulescu încă se mai gândeşte la farfuria zburătoare care ar fi aterizat într-o poiană din Dâmboviţa.

Vezi și

Deputatul Cătălin Rădulescu încă se mai gândeşte la farfuria zburătoare care ar fi aterizat într-o poiană din Dâmboviţa. A distribuit de trei ori filmuleţul pe reţelele de socializare. Cunoscut şi ca deputatul mitralieră, Rădulescu este convins că nu suntem singuri în univers. Şi încearcă acum să-i convingă şi pe alţii.

"Chiar am crezut că s-ar putea întâmpla." Aşa îşi explică deputatul distribuirea repetată a filmuleţului cu omuleţul gri care se plimba prin pădurile de lângă Târgovişte, ca mai apoi să urce pe o scară, într-o farfurie zburătoare. "De multe ori au fost astfel de apariţii, apariţia OZN-urilor. Au spus şi oamenii de specialitate din România, în diferite locuri din lume care nu sunt chiar elucidate. Chiar piloţi de avioane şi de vânătoare, americane, militare, care s-au întâlnit cu astfel de ..."

Filmuleţul trucat nu zdruncină însă şi credinţa deputatului în existenţa civilizaţiilor extraterestre. Este convins că omuleţii verzi trăiesc de mult timp printre noi: "Unii spun că sunt chiar extratereştri care au fost capturaţi şi sunt ţinuţi prin bazele NASA, în SUA şi Rusia. Dacă cineva care ştie, probabil americanii, sunt convins, poate şi ruşii, că ştiu foarte bine subiectul ăsta, nu înţeleg de ce nu le dezvăluie."

Deputatul recunoaşte că este fascinat de atfel de subiecte şi, spune el, citeşte avid orice informaţii despre posibile civilizaţii ciudate şi caută dovezi ale interacţiunii lor cu oamenii.

Extraterestrul din pădurea de lângă Târgovişte nu este singura apariţie bizară în România. Seria unor astfel de evenimente a început chiar înainte de Crăciun, atunci când corpuri luminoase au fost filmate în mai multe judeţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » ”Extratereştrii sunt printre noi” - deputatul Cătălin Rădulescu crede asta şi vrea să îi convingă şi pe alţii