Antena Meniu Search
x

LIKE LA ANGAJARE: Facebook va deveni o platformă în care să îţi găseşti un nou job! (VIDEO)

Facebook devine mai mult decât o reţea de socializare - un spaţiu virtual în care utilizatorii vor putea să-şi găsească un serviciu.

Vezi și

Facebook devine mai mult decât o reţea de socializare - un spaţiu virtual în care utilizatorii vor putea să-şi găsească un serviciu.

Facebook va deveni mai mult decât o reţea de socializare. Gigantul american a integrat o serie de instrumente care-l transformă şi într-un site de job-uri. Vorbim despre două opţiuni. 

Pe de o parte, va exista un nou tip de postare creată special pentru job-uri. Pe de altă parte, companiile care scot pe piaţă un număr mai mare de locuri de muncă vor beneficia de un tab special, pe propria pagină de Facebook, unde doritorii vor găsi toată oferta. 

Dacă sună tentant, "curăţaţi-vă" paginile personale, întrucât în momentul în care veţi aplica la un job, potenţialul angajator va vedea tot profilul dumneavostră şi toate postările din trecut. Comunicarea între cele două părţi se va face cu ajutorul messengerului.

Nu e prima aplicaţie pentru job-uri. Facebook va concura cu Linkedin, deja cu tradiţie în domeniu. Noile opţiuni au fost lansate deja în America, urmând să fie, pe viitor, disponibile în toată lumea. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » LIKE LA ANGAJARE: Facebook va deveni o platformă în care să îţi găseşti un nou job! (VIDEO)