Antena Meniu Search
x

Video Factură de 27.000 de lei la lumină pentru o familie din Alba. 10.000 de români, reclamaţii la ANR, după liberalizarea pieţei energiei

Liberalizarea pieţei energiei a venit la pachet cu un şir nesfârşit de nemulţumiri din partea consumatorilor. Telefoanele Autoritatăţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei au sunat în continuu. De exemplu, în Ardeal, prețul încasat de un furnizor de energie electrică și gaze, era de aproape trei ori mai mare decât cel din oferta comercială.

Adrian Lupușor
de Adrian Lupușor

la 30.08.2021, 16:49

Vezi și

În continuare domneşte haosul pe piaţa de energie şi asta pentru că în primele şase luni ale anului nu mai puţin de 10.000 de români s-au plâns Autorităţii de Reglementare în Energie de modul cum au fost trataţi de furnizorii de curent şi gaze.

Val de reclamaţii pentru furnizorii de curent şi gaze

De exemplu, o familie din Alba a primit o factură de nu mai puţin de 27.000 de lei. În urma sesizărilor, ANR susţine că a dat amenzi importante, dar nu spune şi câte dintre plângeri au fost soluţionate. 

Companiile amendate sunt Hidroelectrica, Eon, Enel, Electrica Cez. Aici se vor face controale şi în perioada următoare. Asta anunţă ministrul Energiei. Controale efectuate atât de ANR cât şi de ANPC, însă specialiştii spun că nu asta vor rezolva problema oamenilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Factură de 27.000 de lei la lumină pentru o familie din Alba. 10.000 de români, reclamaţii la ANR, după liberalizarea pieţei energiei