Antena Meniu Search
x

Rețeaua electrică din Făgăraș este la pământ. Orașul, blocat din cauza penelor dese de curent

Reţeaua electrică degradată din Făgăraş îi lasă deseori pe locuitori în beznă şi frig. Vechi de zeci de ani, cablurile ar trebuie înlocuite, însă deocamdată sunt doar peticite. Iar muncitorii recunosc că uneori muncesc în zadar.

de Redactia Observator

la 19.02.2019, 11:10

Vezi și

Reţeaua electrică degradată din Făgăraş îi lasă deseori pe locuitori în beznă şi frig. Vechi de zeci de ani, cablurile ar trebuie înlocuite, însă deocamdată sunt doar peticite. Iar muncitorii recunosc că uneori muncesc în zadar. Nici nu apucă să remedieze bine o avarie, că se produce alta şi încep, din nou, să repare. În plus, afacerile din oraş au de suferit, iar activitatea instituţilor este deseori blocată din cauza penelor de curent.

Într-o groapă din oraşul Făgăraş, un muncitor face reparaţii cu flacăra. Numai că muncesc degeaba, recunosc chiar angajaţii companiei de electricitate. Reţeaua veche şi peticită poate ceda oricând, într-un alt loc.

Ultima avarie s-a produs la sfârşitul săptămânii trecute, după ce un transformator din centrul oraşului a luat foc. Alimentarea cu energie electrică a fost întreruptă aproape 24 de ore. Şi nu a fost singura pană majoră de curent. Locuitorii se trezesc deseori în beznă, iar cei care au centrale termice sunt nevoiţi să îndure şi frigul, în case.

Nici comercianţii nu stau mai bine, iar activitatea instituţiilor a fost deseori paralizată din cauza penelor de curent.

Furnizorul de electricitate susţine că va încerca să remedieze situaţia. Însă avariile din ultima perioadă le pune pe seama lucrărilor de reparaţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Rețeaua electrică din Făgăraș este la pământ. Orașul, blocat din cauza penelor dese de curent