Antena Meniu Search
x

Familia Aurei Ion, devastată de durere

Durerea prinde formă şi contur. Odată ce a trecut înmormântarea, familia Aurei Ion începe să simtă cu adevărat lipsa. Ca într-o agonie, cei trei fraţi şi tatăl Aurei au încercat să îşi adune gândurile şi să povestească unei ţări întregi drama prin care trec

Vezi și

 Ca şi cum pierderea nu ar fi deja prea mult, nu pot uita că medicii au scris negru pe alb: Aura a murit din cauza expunerii îndelungate la frig. Adică, îngheţ.

Un părinte care şi-a crescut frumos dar greu copiii şi trei fraţi devastaţi, pentru care viaţa s-a oprit atunci când au auzit-o pe Aura pentru ultima oară. De atunci, nimic nu mai e şi nici nu va mai fi la fel. Plâng, vorbesc, şi plâng din nou.

Mi-a dat telefon pe la unu si jumatate: Tată, vezi că trebuie să plec la. Asta era a treia oara când pleca. Plec la Oradea pentru transplant, am bateria pe consumate, să nu intri în panică, a spus tatăl Aureliei

Patru ore mai târziu, o familie întreagă aştepta o minune în faţa televizorului.

Patru chipuri împietrite pentru care nicio explicaţie nu va fi vreodată deajuns.

A trăit pentru un vis şi a murit pentru el. Era a treia oară când pleca în ţară pentru un transplant. O făcea voluntar, cu un singur gând: să înveţe şi să ajute. Necondiţionat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Familia Aurei Ion, devastată de durere