Antena Meniu Search
x

Familia care trăia într-o remorcă a primit în dar o casă

Pentru un copil, geamurile unei case pot fi o minune. O casă cu multe geamuri, bucătărie şi băi. Una normală pentru cei mai mulţi dintre noi.

Vezi și

Pentru un copil, geamurile unei case pot fi o minune. O casă cu multe geamuri, bucătărie şi băi. Una normală pentru cei mai mulţi dintre noi.

Nu şi pentru cineva care a făcut primii paşi în viaţă într-o remorcă de tir, din mila unor vecini. Observatorul v-a prezentat acum o lună o familie care trăia într-o remorcă. Povestea lor n-a rămas fără ecou. Au primit în dar o casă.

Dorinţa acestor copii s-a îndeplinit. Casa lor nu mai are număr de înmatriculare. Până acum o lună, cinci suflete locuiau în această remorcă de tir. Acum au schimbat plăcuţa pe o adresă poştală. La numărul 10.

Pentru că e o casă normală.

O casă cu 3 camere, două băi, bucătărie şi magazie. Şi bineînţeles, geamuri.

Erau geamurile pe care Ştefan şi le imagina în locul unor grilaje de la remorca de tir. Acolo nu aveau nici toaletă, nici bucătarie.

Echipa Observator v-a arătat povestea acestrei familii în urmă cu o lună. În acel moment, soarta lor s-a schimbat. Au primit această casă în valoare de 32.000 de euro, utilată complet şi cu multe provizii. Binefăcătorul a fost Gigi Becali. Chiar dacă este închis, omul e afaceri şi-a trimis o rudă să rezolve problema familiei.

Acum lacrimile ei curg de fericire. Pentru mama celor trei copiii nici nu mai contează că mai are multe alte probleme de rezolvat. Inclusiv de sănătate. A fost diagnosticată cu tumoră ovariană cu evoluţie imprevizibilă.

Mama e mulţumită că fetiţa şi cei 2 băieţi zâmbesc şi aleargă fericiţi într-o curte imensă pentru ei. În timp, copiii probabil vor uita cum au trăit suspendaţi într-o casă pe roţi. Părinţii, însă, îşi vor aminti mereu. Nu vor să uite niciodată de unde au plecat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Familia care trăia într-o remorcă a primit în dar o casă