Antena Meniu Search
x

Familia preotului Petru Gavril, mort în accidentul rutier de la Cornu Luncii, va primi despăgubiri de un milion €

Familia unui preot din Suceava, care a murit în urma unui accident acum 4 ani, va primi despăgubiri de un milion de euro în urma unei decizii a Curții de Apel București, care nu este însă definitivă, potrivit Monitorul de Suceava. 

de Redactia Observator

la 07.05.2021, 15:37

Preotul Gavril a murit într-un accident devastator, în Suceava
Preotul Gavril a murit într-un accident devastator, în Suceava

Un preot și familia lui au murit în urma tragediei de la Cornu Luncii din județul Suceava din 2017. Petru Gavril împreună cu soția și cei patru copii, dar și cu sora și cumnatul lui, au plecat să se roage la moaștele Sfintei Parascheva de la Iași, 14 octombrie 2017. Pe drum, în zona localității Cornu Luncii din Suceava, mașina în care se afla preotul și familia lui a fost efectiv spulberată după un impact devastator cu o altă mașină în care se afla doar șoferul băut. Șoferul care a provocat tregedia circula cu 130 de km/h.

În urma accidentului, preotul Petru Gavril, sora sa și soțul acesteia, dar și celălalt șofer, au murit pe loc. Alexia, fetița de 7 ani a preotului, a murit în drum spre spital din cauza rănilor extrem de grave suferite în accident. În total, cinci oameni au murit, iar alți patru au fost grav răniți.

Societatea de asigurări care ar trebui să plătească suma considerabilă stabilită de instanță a făcut recurs iar o decizie finală în acest dosar se va lua la Înalta Curte de Casație și Justiție, potrivit Monitorul de Suceava.

Soția preotului Maria Gavril a supraviețuit, după răni grave. Și-a pierdut soţul - preotul Petru Gavril, două fiice - Anastasia, de 10 ani, şi Anisia, de 6 ani, cumnata (sora preotului) - Aurora Şandru şi cumnatul, Cătălin Şandru.

Ceilalţi doi copii, Alexia şi Ioan, au fost de asemenea răniţi dar, din fericire, au suferit leziuni mai uşoare. Autorul accidentului avea o alcoolemie de peste 2 la mie, s-a izbit frontal, cu o viteză de peste 130 de km la oră, în autoturismul cu şapte locuri condus regulamentar de preotul Petru Gravril. În urma celui care provocat această tragedie au rămas doi copii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri sociale » Familia preotului Petru Gavril, mort în accidentul rutier de la Cornu Luncii, va primi despăgubiri de un milion €