Antena Meniu Search
x

Familia româncei crucificate în Italia cere dreptate

Familia româncei crucificate în Italia e în stare de şoc. Sora Cristinei strigă cu lacrimi amare să i se facă dreptate.

Vezi și

 Familia româncei crucificate în Italia e în stare de şoc. Sora Cristinei strigă cu lacrimi amare să i se facă dreptate. Tot ce îşi doreşte acum este ca monstrul care a ucis-o pe Cristina să fie prins şi pedepsit pentru crima odioasă.

Familia româncei merge, în această seară, la Florenţa pentru a-i lua trupul de la morgă. Vor să o îngroape în Italia. Urmăriţi un interviu emoţionant cu familia Cristinei, în exclusivitate pentru Observator.

Durere şi revoltă. Asta simte familia româncei ucise cu bestialitate acum câteva zile în Italia. Sora şi mama Andreei Cristina au aflat de la televizor că fata a murit în chinuri groaznice.

Rezultatele autopsiei care au fost făcute publice, astăzi, sunt terifiante. Medicii legişti italieni au stabilit că tânăra a murit în urma hemoragiei interne, provocată de torturile la care a fost supusă de agresor. Moartea a fost violentă şi a survenit în câteva minute.

Sora Andreei Cristina arată cu degetul şi înspre iubitul fetei. Tot ce-şi mai doresc acum mama şi sora româncei torturate până la moarte e să o îngroape în Montesarchio, lângă Napoli, acolo unde trăiesc de mai mulţi ani.

Italienii le-au şi sărit în ajutor. Primarul le-a plătit biletele de tren pentru ca mama să meargă la Florenţa să ridice trupul Cristinei iar vecinii au strâns bani pentru înmormânare. Chiar şi cetăţenii din Monte au făcut chetă pentru familie. Au demonstrat că au o inimă mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Familia româncei crucificate în Italia cere dreptate