Antena Meniu Search
x

Familie distrusa de un carambol

Un tanar de 27 de ani si-a pierdut viata la cativa metri de casa, din cauza unui sofer neatent in judetul Cluj, care l-a acrosat si l-a aruncat pe contrasens in calea unui alt autoturism. Fratele lui, de 25 de ani, a ajuns in stare foarte grava la spital, dar medicii nu-i dau nici lui prea multe sanse de supravietuire

Vezi și

“Tanarul a-a angajat sa efectueze virajul la stanga, moment in care din spate s-a apropiat autoturismul marca BMW de culoare neagra, care l-a acrosat din spate, l-a proiectat pe sensul opus, unde a intrat in coliziune frontala cu alt autoturism marca BMW de culoare neagra”, a declarat unul din politistii ajunsi la fata locului.

Fratele lui, pasager pe scaunul din dreapta, a supravietuit socului, dar a fost transportat de urgenta la un spital din Cluj-Napoca si este tinut sub atenta surpaveghere. Medicii sunt rezervati in privinta sanselor sale de supravietuire.

Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili cu exactitate cine se face vinovat de producerea accidentului. Timp de o ora si jumatate, traficul rutier intre Cluj-Napoca si Dej a fost inchis complet, cozile de masini intinzandu-se pe o distanta de cativa kilometri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Familie distrusa de un carambol