Antena Meniu Search
x

Familia lui Gheorghe Dincă transmite condoleanţe, este uluită şi încă nu crede că poate fi adevărat (Video)

Familia lui Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal care a spus că le-a ucis pe cele două fete date dispărute, Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, se declară uluită de faptele lui Dincă, tatăl a patru copii.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 30.07.2019, 11:18

Familia lui Gheorghe Dincă este uluită de ce a putut să facă bărbatul - Observator.tv

Familia lui Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal care a spus că le-a ucis pe cele două fete date dispărute, Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, se declară uluită de faptele lui Dincă, tatăl a patru copii.

Familia transmite sincere condoleanţe familiilor care au suferit această tragedie din cauza lui Gheorghe Dincă şi nici în momentul de faţă membrii familiei lui Gheorghe Dincă nu pot accepta că ce a făcut bărbatul poate fi adevărat, precizează avocatul lui Dincă.

Familia lui Gheorghe Dincă transmite condoleanţe, este uluită şi încă nu crede că poate fi adevărat

Familia ucigaşului din Caracal încă nu poate să creadă că ce a făcut bărbatul poate fi adevărat, precizând că toată lumea este profund surprinsă de faptele lui Gheorghe Dincă. Avocatul lui Dincă a transmis un mesaj din partea familiei, în timpul în care bărbatul s-a aflat la Curtea de Apel Craiova.

Pe acelaşi subiect

"Ce vreau să vă transmit, am discutat ieri cu familia sa, este foarte important. Familia sa este profund suprinsă şi transmite condoleanţe familiilor care au suferit această tragedie şi nu au cuvinte să se exprime pentru suferinţa acestora. Deci, inclusiv familia inculpatului a fost profund suprinsă de ceea ce a putut să facă inculpatul. Nici în momentul de faţă, dânşii nu cred că sunt adevărate faptele de care este acuzat inculpatul", precizează avocatul lui Gheoghe Dincă.

Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal, a fost prezentat Curţii de Apel Craiova, pentru judecarea contestaţiei pe care chiar el a făcut-o la decizia de arestare preventivă. Avocatul a precizat că Dincă îşi va retrage, totuşi, cererea, pentru că înţelege gravitatea faptelor sale şi trebuie să îşi asume responsabilitatea. 

Gheorghe Dincă a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a declarat că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Familia lui Gheorghe Dincă transmite condoleanţe, este uluită şi încă nu crede că poate fi adevărat (Video)