Antena Meniu Search
x

Familiile care şi-au îngropat copiii răpuşi de bacteria ucigaşă cer răspunsuri

În timp ce părinţii bebeluşilor răpuşi de bacteria ucigaşă cer vinovaţi, ministrul Sănătăţii inventează răspunsuri. Deşi a declarat că experţii străini au o anchetă proprie, şefii lor spun că au venit în România să ajute cu instrumente şi informaţii

Vezi și

În timp ce părinţii bebeluşilor răpuşi de bacteria ucigaşă cer vinovaţi, ministrul Sănătăţii inventează răspunsuri. Deşi a declarat că experţii străini au o anchetă proprie, şefii lor spun că au venit în România să ajute cu instrumente şi informaţii.

Şi că doar autorităţile române sunt responsabile de anchetă. 

Nu s-au găsit vinovaţi. Nici soluţii. Nici măcar sursa de la care a pornit valul de contaminări. Ministrul care se declara zilele trecute frustrat de stadiul anchetei pare acum mai liniştit.

La Marie Curie mai sunt internaţi şase copii, cu sindrom hemolitic-uremic. Trei dintre ei fac, în continuare, dializă. Pentru unul dintre bebeluşi, lupta medicilor a dat rezultate. Şi astăzi a plecat acasă. Deşi focarul de infecţii cu bacteria e.Coli pare să fi dispărut de la sine, experţii spun că o nouă epidemie ar putea reizbucni oricând. Mai ales că sursa e în continuare un mister.

Părinţii din Argeş vor să se facă lumină. Şi sunt pregătiţi să ajungă în instanţă, pentru asta. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri sociale » Familiile care şi-au îngropat copiii răpuşi de bacteria ucigaşă cer răspunsuri