Antena Meniu Search
x

Bucureştenii ar putea rămâne fără aplicaţii de taxi, ceea ce ar produce un adevărat haos

O cursă cu taxi, de sărbători, devine o adevărată vânătoare. Clienţii se plâng că taximetriştii au tarife speciale, exagerate.

Vezi și

O cursă cu taxi, de sărbători, devine o adevărată vânătoare. Clienţii se plâng că taximetriştii au tarife speciale, exagerate. Şi ar accepta doar curse lungi, aşa cum arată şi o înregistrare cu camera ascunsă, făcută de reporterii Observator.

După decizia recentă a oficialilor din Bucureşti, cei care au dezvoltat aplicaţii de taxi spun că acestea nu ar mai putea fi folosite, pentru că dispeceratele lor sunt virtuale. Şi tot clienţii ar suferi.

Din Centrul Vechi, până la intersecţia următoare, un taximetrist cere 20 de lei. 

Noaptea, pe ploaie sau de sărbători mulţi clienţi se plâng că sunt nevoiţi să caute din taxi în taxi un şofer binevoitor. 

Bucureştenii ar putea ramâne, însă, fără alternativă la această "negociere". Asta spun, după hotărârea consiliului local Bucureşti, cei care au dezvoltat aplicaţii pentru companiile de taxi, un fel de dispecerat virtual. 

În hotărârea Consiliului Local se prevăd sancţiuni pentru taximetriştii care vorbesc la telefon, fumează sau sunt nepoliticoşi cu clienţii. Însă, nu se ştie cum se vor aplica. Până acum, cei care lucrau prin intemediul aplicaţiilor, erau sancţionati direct de clienţi.  

Nu toţi taximetriştii sunt de acord cu modificările. Spun că vor pierde din clienţi, dacă vor aştepta doar comenzi din dispecerat. 

Pentru a intra în vigoare, hotărârea consiliului local Bucureşti trebuie să fie avizată şi de prefectul Capitalei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Bucureştenii ar putea rămâne fără aplicaţii de taxi, ceea ce ar produce un adevărat haos