Antena Meniu Search
x

Fără curent în mijlocul iernii. Pana de curent care a paralizat nordul Capitalei, s-ar putea repeta oricând!

Pana de curent care a lovit zona de nord şi est a Bucureştiului, a afectat 300 de străzi şi a durat o oră s-ar putea repeta oricând în această iarnă.

Vezi și

Avem motive de îngrijorare. Pana de curent care a lovit zona de nord şi est a Bucureştiului, a afectat 300 de străzi şi a durat o oră s-ar putea repeta oricând în această iarnă. Avaria s-a produs din cauza staţiei de alimentare de la Fundeni, care a fost reabilitată acum un deceniu.

Banii de investiţii în reţeaua de electricitate au mers la gaura din buget. Lipsa banilor vine pe fondul în care Guvernul a cerut anul acesta bani de la companiile de electricitate, adică şi de la Transelectrica, pentru a acoperi goul lăsat de plata salariilor şi pensiilor. 

Însă, trebuie să ne pregătim, pentru că vor mai apărea astfel de probleme, pentru că vine iarna şi consumul de electricitate va creşte, deci va creşte şi nivelul de tensiune. 

Soluţiile trebuie găsite de oficiali, şi asta pentru că staţiile de alimentare Transelectrica din capitală sunt învechite. Pana de curent a pornit ieri de la staţia de alimentare Fundeni, cea care a lăsat în beznă 3 cartiere în urmă cu nici 2 săptămâni. Aceea staţie a fost reabilitată în urmă cu 10 ani, valoarea modernizării ridicându-se la aproximativ 22 milioane de euro, bani proveniţi dintr-o investiţie străină.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Fără curent în mijlocul iernii. Pana de curent care a paralizat nordul Capitalei, s-ar putea repeta oricând!